[ad_1]
به گزارش روشنفکر
دستورالعمل تازه اتاق اصناف در رابطه فروشی غیر حضوری (اینترنتی و تلفنی) نان، نانواییها را مکلف کرده برای مراعات نوبت مشتریان حضوری به سامانه نوبتدهی و اظهار نوبت تجهیزشوند.
بر پایه دستورالعمل اتاق اصناف ایران، نان در پلتفرمهای اینترنتی میتواند علاوه بر نرخهای مصوب، به شیوه رقابتی نیز قیمتگذاری شود.
مطابق قیمتگذاری رقابتی، نانوایی میتواند نان را با حداکثر ۲ برابر قیمت تضمینی هر کیلو گندم و هزینه تبعی آن اراعه کند. این چنین حداقل قیمت فروش هر کیلوگرم آرد در این حالت ۱۵۰ درصد قیمت تضمینی هر کیلو گندم . هزینه تبعی آن تعیین شده است.
مسئله حایز اهمیت این که در این حالت به نانوا «پشتیبانیهزینه» پرداخت نمیشود.
این دستورالعمل در رابطه افزودنیهای گوناگون به نام همانند کنجد، سبوس و سبزیجات نیز تعیین تکلیف کرده است. نانوا و پلتفرم میتوانند هزینه این افزودنیها را بین خود توافق کنند و پلتفرم باید به طور شفاف و تفکیکشده این هزینهها را در صورتحساب نشان دهد.
مطابق این دستورالعمل، پلتفرم باید شماره نانوا، نرخ نان، نوع نان، وزن چانه یا نان، نرخ و حجم انواع کالا و خدمات جانبی و اطلاعات صورتحساب الکترونیکی را نمایش دهد.
این چنین باید اطلاعات مرتبط با حمل، تحویل کالا و بازخورد مشتریان در رابطه توانایی خرید از نانواییها در سکو نمایش داده شود.
این دستورالعمل به زمان سه ماه آزمایشی اجرا میشود. مردم میتوانند شکایتهای خود از پلتفرمها در این مورد را در سامانه اینماد ثبت کنند.
دسته بندی مطالب
[ad_2]